Wikipedia

Resultados de la búsqueda

Licencia de Creative Commons
Informàtica 4ESO by Oriol Cutillas, alias El Cuti is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.
Creado a partir de la obra en http://4esob7-oriolcutillas.blogspot.com.es/.

jueves, 8 de mayo de 2014

Tasca 3: El llenguatge audiovisual III


Tasca 3: El llenguatge audiovisual III 

Tipus de plans


ACTIVITAT 3:
Visita aquestes webs i troba exemples de fotografies on es respecta la llei dels terços.
Magnum

1.-
Respecta la llei dels terços, perque les dues horitzontals més o meyns les marca el cami del desert i tant les montanyes del fons que estan per sobre de la linea horitzontal del centre. L'objecte amb la persona tambe perque esta com més decantada cap a la linea vertical del centre pero no del tot una part de l'objecte esta a la linea de la dreta.


2.-

Respecta la llei dels terços, perque les dues horitzontals les marca les sombres de l'aigua y les montanyes del fons que delimiten la linea horitzontal del centre. 
La persona tambe perque esta just al centre de la imatge. Tant per on començan les montanyes tant com la seva sombre marquen les dues lines horitzontals.


3.-

Respecta la llei dels terços, perque les dues horitzontals estan marcades per on estan sentats i la forma de la pared per just on es troba els caps dels dos assentats.
Les persones tambe perque estan just un a cada costat de la zona versticals i la del mitj esta buida potser una mica del vestit de la senyora esta a la zona vertical del centre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario